PLEZIER & ONTSPANNING!
Het voornaamste doel van kinderyoga is plezier!! Yoga voor kids is niet prestatiegericht, een uurtje niets hoeven in alle drukte in het leven van een kind met prikkels, stress, keuzes, snelle communicatie. Op een laagdrempelige manier haalt ieder kind uit de yogales wat op dat moment nodig is.

BABY TOT TIENER
Kinderyoga is voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar: ik geef baby- en dreumesyoga, peuteryoga, kinderyoga en tieneryoga. Voor iedere leeftijd is ook yoga met je kind mogelijk. De les duurt 45-60 minuten en heeft een thema, passend bij de leeftijd, de tijd van het jaar of gebeurtenissen. We ‘gaan’ op avontuur naar de dierentuin, het circus, het strand, de woestijn, worden Pippi Langkous of een superheld. We bakken koekjes op elkaars rug, laten er dieren overheen lopen, een storm komt voorbij.

KINDERYOGA
Kinderyoga (4-10 jaar) bestaat uit speelse yogahoudingen van dieren en uit de natuur, thema’s/avonturen, (zelf)massage, visualisatie- en meditatieoefeningen, in combinatie met bewegen en stilstaan muziek, (samen)spel, creativiteit, inspanning, ontspanning en ademhaling.
Het lichaam wordt opgeladen en overtollige energie wordt afgevoerd, zodat er balans in het lichaam ontstaat. Met kinderyoga brengt Alieke rust en focus in het drukke leven van een kind.

TIENERYOGA
Yoga voor (bijna)tieners is voor yogi’s vanaf een jaar of 9. Als tiener gebeurt er enorm veel in je leven: je lichaam verandert en ook je verantwoordelijkheden, mening, prestatie- en sociale druk. Hierdoor kun je onzeker en onrustig zijn en je na een dag school moe en leeg voelen. Yoga helpt om je lichaam te ontspannen en op te laden. Spanning vloeit uit je lichaam en je hoofd. Je krijgt meer rust, energie en concentratie, je lichaam wordt soepeler en je wordt bewust van je eigen kwaliteiten. Bij tieneryoga staan veiligheid en plezier voorop. Een yoga practise bestaat o.a. uit yogahoudingen, in- en ontspannen, ademhaling, massage, meditatie en coaching.

OUDER&KIND YOGA
Yoga met je dreumes (tot 2,5 jaar), peuter (2-4 jaar) of kind (4-10 jaar) is 100% aandacht voor elkaar en goed voor ouder en kind. Veel yogahoudingen worden samen gedaan, de les is een afwisseling van inspannen en ontspannen en vooral veel lol. We sluiten de les af met een knusse eindontspanning, iets creatiefs en gezellig nakletsen.
Yoga met je kind is plezier voor twee!! En als het zo uitkomt, mag een jonger of ouder kind ook mee.

LESSEN IN LANDSMEER

Kinderyoga (4-10 jaar)Maandag 16.00 uurCalkoenstraat 15 (Basisschool de Hoeksteen)
Ouder&Dreumes/Peuter yoga (tot 4 jaar)Vrijdag 10.00 uurDorpsstraat 50 (ingang Partou Kinderopvang)
Baby&Dreumes Soos in Bibliotheek Landsmeer – gratisZaterdag 11.00 uur, elke 1e zaterdag van de maandCalkoenstraat 27
Prentenboek&Yoga (3-6 jaar) in Bibliotheek Landsmeer – gratisZaterdag 11.00 uur, elke 3e zaterdag van de maandCalkoenstraat 27
Ouder&Kind yoga (4-10 jaar)Zondag 7 april om 10.00 uur Dorpsstraat 42A, Studio van Hout

KOSTEN

Kinder- en Tieneryoga€5 proefles | €8 losse les | €75 10-rittenkaart
Kinderyoga via TintelTuin€5 proef-/losse les | €47,50 10-rittenkaart*
Ouder&Dreumes/Peuter yoga€7,50 proefles | €12,50 losse les | €120 10-rittenkaart
Workshop Ouder&Kind yoga€15 per stel
Baby&Dreumes Soos en Prentenboek&Yoga bij de BibliotheekGratis

* Speciale prijs voor klanten van BSO TintelTuin op basisschool de Hoeksteen of De Stap
Een 10-rittenkaart is een half jaar geldig

Voor privéles of kinderyoga op locatie (KDV, PSZ, BSO, NSO, school) kun je contact met EigenWijsjes opnemen!